HOME     LESSEN      VIDEO     TARIEVEN     VOORWAARDEN     CONTACT

Voorwaarden

Bij aanmelding wordt er eenmalig een borg gevraagd van 4 lessen. Deze wordt verrekend bij be├źindiging van de lessen. Men dient rekening te houden met 4 weken opzegtermijn. Lessen dienen vooraf per maand (4 of 5 weken) te worden betaald.

De lessen worden op een vaste dag en tijdstip gegeven. Tijdens vakanties zullen de lessen doorgaan met uitzondering van de zomervakantie.

Voor afmelding van een les bel je 06-21871127 minimaal 48 uur voor aanvang van de les.

Bij verhindering van de leerling vindt geen restitutie plaats. Bij dringende reden zal in overleg de les worden ingehaald. Bij groepslessen zijn inhaallessen niet mogelijk. Per kalenderjaar mag men 2 maal afmelden mits men dit op tijd doet.

Inhaallessen ten gevolge van afmeldingen wegens sporttoernooien, schoolfeestjes, kinderfeestjes etc. kunnen niet worden gehonoreerd.